Maandag 13 april, Tweede paasdag, zijn wij uitsluitend geopend voor afhalen op bestelling (bestel via 0548 226 337).

MENU’S — bestellen voor 13 april om 15.00 uur
Afhalen tussen 11:30/14:00 en tussen 16:30/19:00.  
A: SPARERIBS (van de BBQ), aardappelkroketjes en rauwkost € 12,75
B: BOERENSCHNITZEL met rauwkost € 10,75
C: HAMBURGER ’t SPOORHUYS, frites en rauwkost € 9,50
D: KIPSCHNITZEL, frites en rauwkost € 9,75

SALADES — bestellen voor vrijdag 10 april om 11.30 uur

Afhalen op zaterdag 11 april of maandag 13 april op afspraak.
A: KIPVRUCHTENSALADE € 7,50 pp.
B: TONIJNSALADE € 8,- pp.
C: HUZARENSALADE € 6,50 pp.
Allemaal huisgemaakt op schaal als altijd!

CARPACCIO — bestellen voor vrijdag 10 april om 11.30 uur
Afhalen op zaterdag 11 april of maandag 13 april op afspraak.
Huisgemaakte carpaccio op schaal, € 7,50 pp.