Eetwinkel ’t Spoorhuys

Eetwinkel ’t Spoorhuys in Rijssen. Onze horecaonderneming pal naast het aloude NS-station. Bert en René Kamphuis zijn de enthousiaste ondernemers met een smaakvolle formule. De producten en dienstverlening hebben iets verrassend extra’s.

De naam ’t Spoorhuys ligt voor de hand, want het ligt pal naast de spoorlijn. In vroeger tijden stalden de treinreizigers hier hun fietsen. Nu kunnen liefhebbers van een goede maaltijd er terecht. Hét kenmerk van een winkel was oorspronkelijk dat hij op de hoek zat en er was veel te kiezen. Dat klopt allemaal voor Eetwinkel ’t Spoorhuys.

bij eetwinkel 't Spoorhuys

Lekker eten & drinken

Er is een gezellig buitenterras. Het interieur oogt eigentijds en nodigt uit om plaats te nemen. Maar het grote aanbod aan eten en drinken nodigt nog meer uit. We hebben gekozen voor selfservice. “Onze gasten kiezen helemaal zelf wat ze graag willen. We gaan voor vers en dat zie je hier met je eigen ogen.”

voor onderweg

Lekker eten & drinken

Lekker eten en drinken is de specialiteit van ’t Spoorhuys. “Deze locatie is echt uniek. Toen we het hoorden, zijn we er gelijk achteraan gegaan. We geloofden meteen in deze plek,” “Vlakbij zijn twee enorme parkeerplaatsen waar de auto gratis kan staan. We zitten vlak bij de trein en het busstation. Daarom bieden wij onze producten ook grotendeels ‘to go’ aan. Je ziet wat je wilt hebben, je maakt een keus en je neemt het gemakkelijk mee voor onderweg.”

met een kop koffie

Lekker eten & drinken

Gasten kunnen bij ’t Spoorhuys een heerlijke kop vers gemalen bonenkoffie drinken, maar ook koffiespecialiteiten in combinatie met de smaak van een Riessense Steek, de typisch Rijssense borrel en een toefje slagroom. En voor wat lekkers bij de koffie kun je kiezen uit een breed assortiment van eigen gebakken producten.”We hebben besloten dat er veel te kiezen moeten zijn. “Ons aanbod is ook echt breed en veelzijdig. En we maken alles ter plekke gereed. Voor het oog van onze gasten bereiden we onze gerechten. Ook dat is een bewuste keus, want zo nemen we onze gasten mee in onze verse en eerlijke productbeleving. Goed gastheerschap, gastvrijheid en gevoel voor culinaire kwaliteit staan bij ons voorop.”

met ons uitgebreide assortiment

Lekker eten & drinken

Ons assortiment bestaat uit verkoop van vers gebakken broodjes ‘luxe en speciaal’, wraps of een ‘Dikke boterham’. Daarnaast zijn er vers bereide soepen met van alles er bij naast. Lunchgerechten, hartige warme broodjes, snacks, frites en zelf samengestelde salades uit onze saladebar. En er is ruime keus uit vers gemaakte smoothies en sappen.” Wie glutenvrij wil, geen probleem, ook hiervoor is een assortiment van broodjes, snacks en salades.

voor elke gelegenheid

Lekker eten & drinken

’t Spoorhuys verzorgt ook lunch- en hapjesbuffetten, koud en warm en barbecuebuffetten. Feesten en partijen in onze sfeervol ingerichte Eetwinkel, vraag naar de mogelijkheden. Bestellen, ook online en bezorgen is allemaal mogelijk.